sobota 23. března 2013

SuperStar 2013



SuperStar jsem vždycky sledovala už jako malá. Nevím proč, ale strašně mě to bavilo/baví.. Takže ani u SuperStar 2013 nevynechám žádný díl a když se koukám a někdo mi do toho kecá, jsem vzteklá :D




Trapná Ewa Farna- Hodně lidí na ní nadává, jak je trapná a že nemá v porotě v 19 letech co dělat. Myslím si, že rozhodně tam má co dělat a i když je jí 19 let dosáhla velkých úspěchů co se týče hudby a má spoustu "Farnoušků". A jak sama říkala že i když je každý porotce z jiné generace, vždycky se jejich názor na soutěžící podobá a vždycky se shodnou. 
Jinak castingy mě vždycky jakože bavili, ale víc jsem se těšila na živé přenosy. Tenhle rok mě hodně bavili i castingy. Dělala tam show a konečně to vypadlo z takového toho stereotypu.. Navíc je krásná a to je vždycky plus :)).Užívá si života, což by měl každý a ne bavit se psaním zamindrákovaných komentářů.
Občas mě dostávají média, která "trochu" přehánějí. Ewa Farna zuří! Honzo, nejeď mi do frajera! Po zkouknutí videa musíte uznat že Ewa fakt strašně zuří ;D

SuperStar - porota
Zamilovaná Ewa Farna- video které má přes 300 000 shlédnutí. Přitom to byla, jak sama řekla, sranda.

Noví moderátoři- Je škoda že tam nedali někoho známějšího, ale jinak byl výběr dobrý. Zorka Kepková i Roman Jaruško jsou mladí, pěkní, sympatičtí a i když se občas jazyk zaplete (což se stane každému) jsou v tom dobří a byla by blbost, kdyby něco takového odmítli. Je to životní příležitost a po SS budou mít určitě mnohem více nabídek než před.


Komu fandím? Líbí se mi skoro všichni, ale nejvíc asi Tereza Mandzáková, Sabina Křováková a Veronika Stýblová. 

V tomhle ročníku je v SuperStar spoustu změn, například místo hotelu jsou soutěžící v luxusní vile, kterou jim závidím! :D je tam jedna kamera, bohužel bez zvuku a pak na zkouškách, ta je prý se zvukem ale já nevychytala čas kdy zkouší, tak netuším :D



7 komentářů:

  1. Já už se na Superstar nekoukám. Možná tak na Talent jsem se minule ještě občas koukla, ale taky ne mockrát. Prostě mi to přijde pořád stejný. Ale vím, že jsem se koukala, když tam byl Šeps..prostě něco novýho, co tam nikdy nebylo..:)

    OdpovědětVymazat
  2. SuperStar už dlouho nesleduju... Přijde mi to jako pořád to samé.

    Jája

    OdpovědětVymazat
  3. http://files.pralinka-praha.cz/200001255-f28c5f3043-public/Pozvanka.png

    V Pralince hraje můj táta, takže asi tak... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Superstár nesleduji, takže ti nemůžu nic říct. :D
    Figgi nakonec dostala známku Dobrou (tu horší :/), bohužel vkůli uším. Ale co se dá dělat. Štěnda mít může bez problému. Více je v novém článku. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. SuperStar někdy zkouknu, ale nemůžu říct, že bych byla vyloženě zblázněný fanoušek a mlátila bych hlavou do zdi kdyby mi ušel nějaký díl :D.
    Mně osobně přijde v některých věcech Farna vážně dost trapná :D. Nevím, ale aby po sobě lila vodu, tančila na stole a brečela při každém vystoupení? Tohle už je vážně trochu moc :D. Jinak taky souhlasím s tím, že SuperStar s Ewou ožila! :D Byl to vážně až moc velký stereotyp ;). Myslím si, že kvůli tomu se na to spoustu lidí přestalo dívat.. Ewa má vždycky úplně boží oblečení :333.. Aww .. závist :D.
    Moderátoři jsou mi moc sympatičtí! :)
    Verča Stýblová je super! Ze SuperStar se mi líbí asi nejvíc :).
    Popy

    OdpovědětVymazat
  6. já teda superstar už moc nemusím.. baví mě castingy, ale ten zbytek už moc ne. Navíc je to už moc dokola a zábírá to moc času.. který v neděli večer, když doháním učení za celý víkend, fakt nemám. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za komentáře.
    Na blog se budu snažit přispívat častěji a doufám, že ty taky.:)

    Jája

    OdpovědětVymazat